Jeg har taget billeder i lang tid, men har savnet, at kunne tage billeder der adskiller sig fra mængden.

Det synes jeg er lykkedes i dette projekt. Jeg har fundet en teknik der både viser et mindre geografisk område, samtidigt med at det er muligt at se omgivelserne/helheden. Der er også lavet kreative varianter der mest skal betragtes som foto kunst eller forsøg :-). Fælles for alle billederne er, at det kun er perspektivet der er fordrejet, dvs. at der er ikke indsat eller fjernet elementer. Der er undtagelser hvor personer er fjernet, men ellers er det primært voldsomme fordrejninger og perspektiv der er ændret. Så alle billederne viser altså ”sandheden” på det optaget tidspunkt.

Stor tak til alle de flinke personer der har hjulpet med at gøre disse optagelser muligt. De fleste billeder er optaget med droner, og da reglerne for at flyve med større droner af fornuftige årsager er begrænset, er det omstændigt at lave disse optagelser. Så uden hjælp og specielle tilladelser ville dette projekt ikke være muligt.

Så endnu engang tak til de faciliteter der har givet adgang og tilladelse til flyvning, og ikke mindst til dem, som har måtte vente eller gå en bue uden om dronens sikkerhedszone. Som udgangspunkt har 99 procent af dem jeg har mødt været meget positive over for projektet, og det gør at jeg altid har gået hjem fra en optagelse med et stort smil på læberne ?? Og tak til familien derhjemme for tålmodigheden med de mange timer foran computeren for hvert billede.

Ud over denne hjemmeside, vil billederne blive vist på udstillinger startende med DR’s kunstudstilling og måske efterfølgende på diverse biblioteker hvis de er interesseret.

Jeg arbejder på en arbejdstitel, og indtil videre kalder jeg dem for, ”små Coronabobler” - Et udtryk for at mange af os prøver at leve i små isolerede samfund.

God fornøjelse med gennemsynet, og har du en god ide til en lokation for en optagelse så send gerne en mail til AT@MVRdrones.dk

Allan Tuxen